.

donderdag, februari 02, 2006

Leeg

Ik weet het, ik heb bijna een week niet geblogt. Te weinig tijd, en het is er ook niet echt het moment voor, denkik. Ik kan hier vanalles gaan opschrijven, maar dat wil ik niet, het geeft een beetje een verkeerd gevoel om zoiets op internet te zetten. Over allemaal vrolijke dingen praten kan ik ook even niet. Op een andere manier dus. Een tekening.



Hier zullen jullie het mee moeten doen, sorry.

10 Comments:

  • die tekening is de bom! (letterlijk). wiens grap was dat ook alweer? niet die van mij. ik zal niet met de eer strijken. maar die tekening is wel heel gaaf :)

    By Anonymous Anoniem, at 2/2/06 16:06  

  • Ik vind dit inderdaad wel een vreemde week ja. Voor mij is ook net de toetsweek afgelopen, dus ik ben nog niet echt in deze periode geintegreerd zeg maar, dat maakt het ook allemaal raar.

    By Anonymous Anoniem, at 2/2/06 16:15  

  • Wow Fenna, jij verwoord (nouja, tekent)precies wat iedereen volgens mij voelt!

    By Anonymous Anoniem, at 2/2/06 16:40  

  • Zo zie je maar dat het begrijpen van een tekening ook maar interpretatie is. Ik zal maar geen flauwe grapjes maken want dan krijg ik.. ruzie. En ach, ach. Grapjes houden het wel luchtig maar misschien moet dat helemaal niet, luchtig. Ik vind van wel, maar mijn mening is niet universeel (jammer, jammer - vind ik. Maar mijn mening is niet universeel (jammer, jammer - vind ik. Maar mijn mening is niet universeel (jammer, jammer. Genoeg))).

    Ik vind wel dat je kan tekenen, trouwens. Dat wist ik trouwens al, maar dan een bevestiging.

    By Blogger jesper, at 2/2/06 16:53  

  • Het is echt raar bij mij, soms denk ik er een tijdje niet aan en is er egienlijk niets anders dan anders..en dan ineens denk je er weer aan en dan...nouja dan zo'n beetje jouw tekening.

    By Anonymous Anoniem, at 2/2/06 19:30  

  • @$#!%.

    Dat is het enige wat in me opkomt.

    Bluhhhhhhh.

    By Anonymous Anoniem, at 2/2/06 19:46  

  • fenna je hebt zooo erg gelijk met je tekening...godver.

    By Anonymous Anoniem, at 2/2/06 20:44  

  • ikkeh.. kan ff niks zinnigs opschrijven. zinnigs, zinnigs, wat is zinnig... ik bedoel eigenlijk gewoon.. ik weet niet wat ik moet schrijven. niemand weet waarschijnlijk hoe je het moet verwoorden. een tekening maakt zijn punt soms beter duidelijk dan woorden.

    By Anonymous Anoniem, at 2/2/06 23:08  

  • genoeg.

    By Blogger jesper, at 7/2/06 23:49  

  • nou, zó bedoelde ik het dus niet he.

    Heb je soms een nieuwe hobby waar ik niks vanaf weet ofzo? Heb je geen tijd meer? Geen zin meer? Een combinatie van alledrie?

    Nadere toelichting gewenst voordat ik aanneem dat ik hier dus niet meer hoef te komen, omdat vennebos.be er mee stopt.. (?)

    By Blogger jesper, at 12/2/06 02:16  

Een reactie posten

<< Home