.

zaterdag, maart 18, 2006

ZZZ

Haaaiii!

Zo. Na 44 comments is het mooi geweest. Tijd voor een nieuwe, sprankelnieuwe blog.

even de stand van zaken:

- vanavond gaan we uit eten en daarna uit.. Gezelli!
- op het open podium gaan we 'Suddenly I See' van KT Tunstall spelen. Zin in =)
- Jongens zijn raar.
- De toetsweek nadert. Aaah!
- Gister was bruggerfeest. Dat was grappig.
- Hee.. als je 5 keer op shift drukt krijg je een gaar schermpje..
- Sultana hartig is lekker.

Zo, nu zijn jullie weer helemaal bij. Niet dat er zoveel boeiends staat hierboven, sterker nog, er stáát niks boeiends, maar daar moeten jullie maar mee leren leven.

Het lijkt mij best wel een uitdaging om een broodje aap verhaal de wereld in te brengen.. Hoe gaaf zou dat zijn, als op een gegeven moment heel veel mensen het over iets hebben, en dan denk jij HA dat heb ik de wereld in geholpen.. Maar dat is nog niet zo eenvoudig denkik... Het moet schokkend zijn, vreemd, in ieder geval de moeite waard om door te vertellen. Maar het moet ook wel geloofwaardig zijn. Anders denkt iedereen gelijk.. ja dag.. das toch niet waar.
Maar het moet ook geen.. mensen op ideeën brengen.

Je hebt bijvoorbeeld dat verhaal van die 'smilie-gang', jeweetwel, die dan je mondhoeken open zouden snijden enzo. Dát vind ik nou geen leuk verhaal.. Stel dat er mensen zijn die het echt gaan doen.. Die op een idee worden gebracht. Nouja. Het verhaal van het vrouwtje dat haar hond (kat?) in de magnetron stopte, waarna deze uit elkaar spatte en het vrouwtje de fabrikant aangeklaagd heeft, is wel zeer grappig. Het is niet waar, zo'n rechtszaak schijnt er nooit te zijn geweest..

Komop, laten we samen spannen! Laten we een gerucht verspreiden.. Alleen.. wát?
heeft iemand een idee? =P Ik hoor het graag!

Haha donderdag bij scheikunde was zeer grappig.. Korte samenvatting, Peter de Jonge werd woedend, gooide Daisy's (franse) puzzelboekje in de prullenbak, Burcu kwam even later binnenstormen en ging met Peter de Jonge discussiëren over 'haar puzzelboekje', domme mensen uit onze klas gingen de prullenbak zo vol mogelijk stoppen terwijl wij het puzzelboekje er allang uit hadden gehaald.. kortom.. niet grappig als je het navertelt helaas (denkik), maar op het moment zelf zeer grappig.

Ik ga er weer vandoor.