.

dinsdag, mei 02, 2006

no worries, no worries

Na een zéér, zéér lange winter begint nu eindelijk het zonnetje te schijnen. En ik hoop van harte dat dat zo blijft.. want dat kán toch niet... oke, maart roert zijn staart, april doet wat ie wil... maar in mei moet f*cking de zon schijnen, je hoort zonder jas te kunen fietsen, het hoort niet te regenen, enz.. Nou, ik hoop dat de weergoden naar mij luisteren.

Eens even denken wat ik sinds mijn vorige post allemaal heb gedaan.. donderdag heb ik workshops presenteren aan bruggers gegeven (jaja, het houdt niet op =P), vrijdag geluisterd naar presentaties van leerlingmentorkindjes, en daarna naar drievliet. Was heel gezellig mat Daisy, Plien, Laura, Anne en Luuk. Vooral hilarisch toen Plien languit in een greppel viel =P (sorry Plien ;) ). Volgensmij heb ik vrijdagavond niks noemenswaardigs gedaan.. nee.. ik ben niet naar koninginnenach geweest, ik was nog steeds moe van Berlijn en ik had koppijn ed.. en de volgende dag orkest. helaas.

Orkest dus, t was best gezellig, we gingen in t winkelcentrum spelen omdat het koninginnedag was. Vol goede moed had ik een knaloranje broek aangetrokken (ja, op koninginnedag mag je voor lul lopen, erger is de gedachte dat ik die broek vroeger serieus gedragen heb..). We hebben uiteindelijk maar zo'n 3 kwartier gespeeld, omdat we weggejaagd werden door de groenteboer en de bedrijfsleider van de albert heijn.

's Middags ging ik tennissen met Daisy en familie, was ook leuk. We gingen bij Mariahoeve tennissen, dus konden we éindelijk een drankje bij Burcu bestellen. Burcu is een goede serveerster/barvrouw.. hoe je dat ook noemt =D. 's Avonds met Daisy filmpje gekeken.. was ook leuk.. Wat heb ik zondag gedaan?

Goh best erg dat ik dat nu alweer vergeten ben.. Oja, bij m'n tante gegeten en daarna Close to Home gekeken met Nina en Myora. En zeer grappige foto's kijken van Berlijn en Parijs.
Maandag lekker geshopt in Rotterdam =D (met Laura, Nina en Myora). Nouja lekker.. toen regende het dus nog wel. En niet zo'n beetje ook. En het ergste van dat piesweer is nog wel dat je haar er zo verschrikkelijk van gaat pluizen =P. Ik heb overigens nog nooit zo gehaast als op die dag.. Ik dacht eerst dat ik nog alle tijd had om de trein van 8 voor half te halen, dus ik lekker rustig aan doen.. Toen ik op mijn fiets zat en keek hoe laat het was, bleek het al 10 voor half te zijn! Dus ik keihard naar het station gefietst, fiets neergepleurd, langs de bouwvakker gesjeesd, een kaartje gekocht, Myora afgesnauwd (sorry yo :P) 'doe er 50 ct in.. snel!' En de trein was zo aardig (alsof de trein aardig is.. nouja) om even te blijven wachten, dus toen hebben we hem op het nippertje gehaald. In de trein leek ik net een kapotte stoomlocomotief. Volgende keer toch wat beter op de tijd letten..

Maargoed, Rotterdam dus. Ik heb ontzettend veel truitjes gekocht, zeer optimistisch, met de zomergedachte in mijn hoofd, terwijl het buiten nog steeds regende. En nee, ik ga niet opnoemen wat ik allemaal gekocht heb, want dat is te veel =P. En ik ben ook te lui om mijn camera te pakken, sorry =P. Jullie zien het vast wel een keer =P. Daarna bij Laura gegeten, ik kan nog steeds zó erg lachen om je broetjes en zusje lau.. serieus, ik lig echt constant dubbel.

Vandaag ging ik voor niks naar de vioolbouwer, hij was namenlijk tot 2 uur open en ik kwam daar om kwart over twee. Beetje jammer.. Morgen weer een kans. Vanavond had ik tennis, en aagezien Plien op vakantie is, waren we maar met z'n tweeën (Marcella en ik). Hele vermoeiende tennisles was het, en t was ook nog eens heel warm. Maar wel leuk hoor =). Bleh, ik ben nu wel dood van 2,5 uur achter elkaar sporten... (3 kwartier heen fietsen, uur tennis, 3 kwartier terug...)

Hihi, ik heb nu het liedje in mijn hoofd dat Plien Nien en ik in Berlijn bedacht hebben.. Het zijn allemaal liedjes aan elkaar geplakt eigenlijk.. het leukste stukje is bijvoorbeeld:

oh denneboom, oh denneboom, wat..
zullen we drinken, zeven dagen lang, wat zullen we drinken, wat een dorst..

Daisy en ik zijn druk bezig een klassenfeest voor onze leerlingmentorklas te verzinnen.. dat wordt heel leuk =P. Het thema is Amerika, en er komt een soort casino en een rode loper en ehh oja we gaan aan Maria Kramer vragen of we haar amerikavlaggetjes en shit mogen lenen =P. Dat wordt vast nog een hele klus, maar ik geloof dat ik een streepje voor heb omdat ik haar computer heb gemaakt =P. Also genoeg over het bruggerfeest.

Zowiezo genoeg voor vandaag =)

10 Comments:

  • Fenna, zeg gewoon FUCK! Wat nou, dat stomme sterretje, wat een onzin.

    Fuckerdefuckfuckfucking fuck fuck. Fuck.

    =P, =D, =P, =D, =S.

    _/=\o_ eerste post.

    By Blogger jesper, at 3/5/06 00:03  

  • haha.. dat doe ik automatisch geloofik, dat f*ck..

    en die smilies ook.

    problemen mee?

    By Blogger Fenna, at 3/5/06 09:43  

  • Met het sterretje! Ja!

    Niet met de smileys.

    By Blogger jesper, at 3/5/06 15:32  

  • ik ook met de smileys

    By Anonymous Anoniem, at 3/5/06 23:36  

  • Jij bent zooo annoniem. =P
    Ik heb wel een idee wie =P dat =D was =S mis=Schien.

    Tralala, pomtiedom.

    By Blogger jesper, at 4/5/06 00:25  

  • ik niet.. vertel es?

    By Blogger Fenna, at 4/5/06 17:22  

  • Vioolbouwer is dus echt wel een vet woord hè.
    Heb jij enig besef hoeveel vennigheid er in deze wereld is? Vandaag de Venestraat gespot en een gebouw met DE VEN erop. Wauw.
    En dat afsnauwen viel wel mee hoor ;)

    By Anonymous Anoniem, at 4/5/06 22:59  

  • ik reed eergister langs nieuw-vennep

    By Anonymous Anoniem, at 5/5/06 14:32  

  • ik reed langs nieuw-vennep, langs venendaal, langs de venestraat en ik zag een auto met Venna er op!

    By Anonymous Anoniem, at 6/5/06 19:17  

  • miriam spant de kroon.



    note: *zin in radiohead* /:note

    By Anonymous Anoniem, at 7/5/06 19:40  

Een reactie posten

<< Home